Mogelijkheden

Sportaanbod

Sportcomplex De Braken beschikt over één grote sporthal (50 x 36 meter) en één kleine multifunctionele sportzaal. Daarnaast zijn er 2 overdekte tennisbanen, 3 squashbanen en een dojo. Buiten liggen er 5 tennisbanen en 6 jeu de boules-banen. 

Samen bieden deze banen en ruimtes mogelijkheden voor vele sporten als tennis, basketbal, volleybal, badminton, handbal, hockey, voetbal, squash, zelfverdediging en jeu de boules.

Naast deze sporten kunnen de ruimtes ook gebruikt worden voor onder andere sportkampen, muziekconcerten, vlooienmarkten en andere evenementen. Natuurlijk is er ook plek voor kinderfeestjes. Na het sporten een drankje doen? Dit kan bij de gezellige, sfeervolle en ruime bar. Voor vergaderingen, cursussen en kleine feestjes is er ook nog een serre beschikbaar. De gehele accommodatie is ook geschikt voor toernooien, eventueel in combinatie met warme en koude buffetten. Andere leuke ideeën maar je weet niet of het kan? Vraag gerust naar de mogelijkheden; in overleg is er veel mogelijk!

 

Overige faciliteiten

Ruime parkeergelegenheid

Overdekte fietsenstalling

Terras

Gezellige bar

Ruime serre

5 kleedlokalen met douches

Sport- en spelmateriaal

Gratis WiFi

Beamer met presentatiescherm

 

De locatie is rolstoelvriendelijk