Padelboxtel. Hét indoor padelcentrum van Boxtel en omstreken!

Boek nu jouw baan>  https://padelboxtel.nl


In
het hart van Boxtel, waar sport en gemeenschap samenkomen, is een opwindend nieuw hoofdstuk toegevoegd aan Sportcomplex De Braken. Terwijl het complex al een thuis is voor een scala aan sporten, van tennis tot squash, basketbal tot volleybal en badminton, is er nu een dynamisch nieuw element toegevoegd aan dit bruisende sportlandschap: een state-of-the-art padelcentrum.

Padel, de sensationele racketsport die snel terrein wint over de hele wereld, is gearriveerd in Boxtel en neemt zijn plek in te midden van de bestaande sporten in De Braken. De toevoeging van de padelbanen zal niet alleen de sportgemeenschap van Boxtel verenigen, maar ook nieuwe enthousiastelingen aantrekken die nieuwsgierig zijn naar deze boeiende activiteit.
Het complex is trots op zijn vermogen om verschillende sporten onder één dak te huisvesten, en met de toevoeging van het padelcentrum wordt die diversiteit nog verder uitgebreid. Padel voegt een frisse energie toe aan het spectrum van sportieve mogelijkheden en creëert een nieuwe ruimte voor mensen om elkaar te ontmoeten, te concurreren en te genieten.

Of je nu een doorgewinterde padelspeler bent, een amateur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, of gewoon nieuwsgierig bent naar wat padel te bieden heeft, het padelcentrum in De Braken kan niet wachten om je te verwelkomen.

De feestelijke opening staat gepland voor 14 oktober 2023 en vindt plaats van 10 tot 13:00 uur. Dus kom langs maak nieuwe vrienden, geniet van competitie en beleef sport op een geheel nieuwe manier. Padelboxtel in De Braken heet je van harte welkom in de opwindende wereld van padel, waar plezier en sportieve uitdaging hand in hand gaan.


Niets missen? Houd onze instagrampagina in de gaten https://https://www.instagram.com/padelboxtel/