Mogelijkheden

Bij Sportcomplex De Braken bieden we een breed scala aan mogelijkheden voor sportliefhebbers en evenementorganisatoren. Je kunt bij ons losse banen huren voor buiten tennis, indoor squash of indoor padelbanen. Of je nu op zoek bent naar een enkele tennisbaan, een squashbaan voor een snelle pot squash, of een indoor padelbaan voor een leuke en sociale sportervaring, we hebben het allemaal.

Daarnaast hebben we een ruime sporthal met een blauwe sportvloer van 35 bij 50 meter, die in delen of in zijn geheel kan worden gehuurd. Of je nu een groot sporttoernooi organiseert, trainingssessies voor je team nodig hebt, of een andere sportieve activiteit wilt hosten, onze sporthal biedt de benodigde ruimte en faciliteiten.
Voor kleinere evenementen of specifieke sporten is er ook een kleine hal met een blauwe sportvloer beschikbaar, ideaal voor hockey, voetbal of andere sporten.

Maar de mogelijkheden stoppen hier niet. Ons sportcomplex staat ook open voor andere doeleinden. Als je een speciaal evenement wilt organiseren, een vergadering of workshop wilt hosten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen bij het plannen van jouw activiteit op onze veelzijdige locatie.

Overige faciliteiten

Ruime parkeergelegenheid

Overdekte fietsenstalling

Terras

Gezellige bar

Ruime serre

5 kleedlokalen met douches

Sport- en spelmateriaal

Gratis WiFi

Beamer met presentatiescherm

 

 

 

De locatie is rolstoelvriendelijk